Syair Awang Semaun satu kajian teks - Mahadi R. S. 1940- (Berakas, Negara Brunei Darussalam Dewan Bahasa dan Pustaka Brunei, Kementerian Kebudayaan, Belia dan Sukan, 2011)
History and criticism on Syair Awang Semaun, a Malay epic poetry of Brunei.
Includes bibliographical references (p. 181-187).
In Malay.