Ti nasingpet a nuang - Almario, Virgilio S.; Flores, Liza; Rambaud, Cles B. (Quezon City Adarna House, Inc., 2015)
"Rumbeng a tuladen ti nasingpet a nuang. Nasayaat di ugalina. Mannakikadua kadagiti padana a nuang. Adda panagayatna iti kinapudno, kinaimbag, ken kinapintas."
"Siraragsak a mangbilang kadagiti banag iti panid, manipud 1 agingga iti 13."