Ti nasingpet a nuang - Almario, Virgilio S. (Adarna House, Inc., 2015)
"Rumbeng a tuladen ti nasingpet a nuang. Nasayaat di ugalina. Mannakikadua kadagiti padana a nuang. Adda panagayatna iti kinapudno, kinaimbag, ken kinapintas."