Pamalsinta quetang milabas romancing the past. - Soto, Juan Crisostomo 1867-1918. (San Fernando, Pampanga Sapni (Heirs) Nang Crissot Literary and Cultural Foundation, 2000)
Collection of Capampangan songs and soundtrack of Juan Crisostomo Caballa Soto's immortal Zarzuela.
Disc 1. Lawiwing Pambansang Filipinu (acapella) (1:16) -- Himno ning Kapampangan (3:05) -- Bie ning casamac (3:26) -- Atin cu pung singsing (2:21) -- Malagung cacung palsintan (3:21) -- O cacang maputla (1:49) -- O caca, o caca (2:58) -- Aria-Pilar : ing anac ning Katipunan (3:03) -- Iniang malati cu (1:53) -- Aro! catimias na nitang dalaga (3:08) -- Himno ning Kapampangan (capella) (1:52) -- Minus one: Himno ning Kapampangan (3:05) -- Bie ning casamac (3:26) -- Atin cu pung singsing (2:22) -- Malagung cacung palsintan (3:21) -- O cacang maputla (1:49) -- O caca, o caca (2:59) -- Aria-Pilar: ing anac ning Katipunan (3:03) -- Iniang malati cu (1:54) -- Aro! catimias na nitang dalaga (3:08) -- Disc 2. Preludio (instrumental) (5:02) -- Acto primero-escena III mentang y coro (3:43) -- Acto primero- escena IX Enrique y Clara (4:13) -- Acto primero- escena XI Clara y Miguel (2:13) -- Interlude (instrumental) (2:18) -- Acto segundo- escena primero coro de trabajadores (2:33) -- Acto segundo- escena V Clara (4:07) -- Acto segundo- escena XIII Angela y coro de invitados (2:56) -- Acto segundo- escena XVII coro (1:31) -- Acto segundo- escena XVII Enrique y Maria Luz (3:40) -- Acto tercero- escena III Maria Luz (3:49) -- Cuadro septimo- escena II coro de noveres (2:25) -- Cuadro octavo- escena IX Maria Luz y Enrique (5:13)