Politik Melayu indeks akhbar, 1989-1990 - Ismail Yusoff; Rosnah Yusof; Perpustakaan Alam dan Tamadun Melayu (Bangi Perpustakaan Alam dan Tamadun Melayu, Universiti Kebangsaan Malaysia, 1992)
Politics of Malaysia; index to newspapers.
In Malay.
Keywords: Politics (Malaysia) -- Malay periodicals