Falsafah Universiti Kebangsaan Malaysia tafsiran dan penghayatan. - Shaharir Mohamad Zain. (Bangi Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 1994)
Educational philosophy of Universiti Kebangsaan Malaysia; papers.
"Disunting oleh Shaharir Mohamad Zain"--Cover.
In Malay.
Keywords: Universiti Kebangsaan Malaysia