Rampai sejarah meniti sejarah silam - Mohd. Jamil Al-Sufri Pehin Orang Kaya Amar Diraja Dato Seri Utama Haji Awang (Bandar Seri Begawan, Negara Brunei Darussalam Pusat Sejarah Brunei, Kementerian Kebudayaan, Belia dan Sukan, 2005)
Early history of Brunei.
1. Meniti sejarah silam -- 2. Melirik sejarah silam.
Includes bibliographical references.
In Malay.
AC-14606d donated by Roderick G. Orlina.
Keywords: Brunei -- History