Rampai sejarah meniti sejarah silam - Mohd. Jamil Al-Sufri Pehin Orang Kaya Amar Diraja Dato Seri Utama Haji Awang (Pusat Sejarah Brunei, Kementerian Kebudayaan, Belia dan Sukan, 2005)
Early history of Brunei.