Ayat tunggal dalam bahasa adat peminangan dialek Melayu Brunei - Syamsul Fikri Haji Takung 1982- (Dewan Bahasa dan Pustaka Brunei, Kementerian Kebudayaan, Belia dan Sukan, 2011)
Grammar of Malay dialect used in marriage proposal in Brunei.