Monograf alat menangkap binatang - Mauludiah binti Haji Md. Yusof (Dewan Bahasa dan Pustaka Brunei, Kementerian Kebudayaan, Belia dan Sukan, 2009)
Various kind of traditional animal traps used in Brunei.