Diangdangan Sultan Muda Pukul Gelombang Anak Tuan Pemagat - Rosenani Pengiran Haji Halus Dayangku Hajah 1966- (Dewan Bahasa dan Pustaka Brunei, Kementerian Kebudayaan, Belia dan Sukan, 2011)
Malay folk literature of Brunei.