Diangdangan Tuan Pemagat - Rosenani Pengiran Haji Halus Dayangku Hajah 1966- (Berakas, Negara Brunei Darussalam Dewan Bahasa dan Pustaka Brunei, Kementerian Kebudayaan, Belia dan Sukan, 2011)
Malay folk literature of Brunei.
Includes bibliographical references (page 117).
In Malay.
Keywords: Folk literature, Malay -- Brunei Darussalam