Hikayat Maharaja Rawana (A) - Dayangku Hajah Rosenani Pengiran Haji Halus; Suriani Haji Abdul Rahman (Dewan Bahasa dan Pustaka Brunei, Kementerian Kebudayaan, Belia dan Sukan, 2011)
Classical Malay literature.