Mga kali-awan - Iluminado, Lucente (1922)
Table of Contents: Volume I. 1. An mga Anak han Liuha -- 2. An Bulawanon nga Sugo -- 3. Diri Daraga, Diri Balo, Diri Inasaw-an -- 4. Fifty-Fifty -- 5. An Lara San Higugma -- 6. Malabad nga Magtiayon -- 7. An Suga nga Waray Pagkaparong -- 8. Hi Teresa ngan Hi Perto -- 9. Up Limit Pati an Gugma.