Mga lakrag badlis sa libod-suroy nga mga balak. IN Salaminagway [column] - Pagusara, Don (2015)
With 5 poems by Kevin Lagunda: "uban sa mga aktibista sa kalsada," "lola," "monobloc," "eskwater," and "didto"
Keywords: Lagunda, Kevin A; Poems -- Cebuano language