Mga igdal sa hangin. IN Salaminagway [column] - Pagusara, Don (2015)
With 4 poems by Kevin Lagunda: "ang tindera," "kakak," "alang sa esnatser nga gikulata," and "wali"
Keywords: Lagunda, Kevin A; Poems -- Cebuano language