Paghanduraw ug pagbayaw. IN Salaminagway [column] - Pagusara, Don (2015)
With 6 poems by Nyor Urias Almagro: "takulahaw: eksperimento sa rima sa letrang 'w'," "komunidad," "ang mga kuko sa kawad-on," "kargador," "binilanggo," and "langgam sa sulod sa halwa"
Keywords: Cebuano poetry; Almagro, Nyor Urias; Minorities