Ang hitabong nakatandog sa kasingkasing sa nasod. IN Salaminagway [column] - Pagusara, Don (2015)
With 3 poems by Eric S.B. Libre: "Laylay", "Ang Kamaisan," and "Makahubog"
Keywords: Libre, Eric S.B.; Cebuano poetry; Mamasapano massacre